Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1182g701kcal115.9g35.5g4.7g0g
Sokeri 201g816kcal0g200.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai307g1076kcal36.9g218.2g6.5g9.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.4g0g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 780g1113kcal97.5g2.3g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7599kcal500.6g960.2g182.4g18.4g
Valittu annoskoko2500g3800kcal250.3g480.1g91.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1900kcal125.2g240.1g45.6g4.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104