Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana763g1312kcal136.6g3.8g83.9g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 1.9g6.1kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g143g172kcal38.6g27.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.6g
Lanttu 286g83kcal2.9g13.2g0.9g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 477g363kcal9g73.9g1g4.8g
Vesi149g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g238g262kcal7.2g7.6g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4649kcal398.6g300g223g39.8g
Valittu annoskoko2500g2325kcal199.3g150g111.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1162kcal99.7g75g55.8g10g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142