Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g109g373kcal22.9g0g30.5g0g
Sipuli 167g51kcal2.1g8g0.3g2.8g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g594g654kcal136.7g0g8.9g0g
Punajuuri 215g83kcal2.1g14.8g0.4g5.4g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g89kcal0g0g9.9g0g
Parsakaali brokkoli 245g86kcal11.3g4.8g0.7g6.1g
Katkarapu 297g203kcal42.9g0g3.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11g31kcal2.2g0.5g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 594g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka198g693kcal15.1g156.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4558kcal471.8g374.6g116g31g
Valittu annoskoko2500g2279kcal235.9g187.3g58g15.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1139kcal118g93.7g29g7.8g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790