Lasagne

1. Paista jauheliha.

2. Mausta makusi mukaan.

3. Kaada jauhelihan joukkoon tomaattimurska.

4. Sekoita joukkoon raejuusto.

5. Lisää maissi ja herneet.

6. Sekoita tasaiseksi.

7. Lisä joukkoon worcestershire-kastiketta makusi mukaan.

8. Sekoita ja anna olla miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

9. Kasaa valmiista kastikkeesta ja lasagnelevyistä lasagne voideltuun vuokaan.

Varmista, että päälimmäiseksi kerrokseksi jää kastiketta.

10. Ripottele päälle mozarellaraaste.

11. Kypsennä uunissa 225 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 616 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha812g1347kcal154.2g0g81.2g0g
Worcestershire1 (Heinz), annos 100g8.1g7.1kcal0.1g1.4g0g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)633g253kcal10.8g51.9g0.6g8.9g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki235g212kcal35.3g5.9g4.7g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g325g227kcal16.6g30.5g1.3g10.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g162g180kcal6.8g31.8g3.7g0g
Mozarella raaste (Valio), annos 75g203g589kcal52.8g0g42.6g0g
Täysjyvälasagne (Myllyn paras), annos 70g122g418kcal14.9g81.7g1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6466kcal583g406.4g270.2g56.8g
Valittu annoskoko2500g3233kcal291.5g203.2g135.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1617kcal145.8g101.6g67.6g14.2g
Arvot/100g100g129kcal11.7g8.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447525