TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 37g326kcal0g0g36.9g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g738g996kcal162.4g0g36.9g0g
Tomaattimurska 738g217kcal4.1g39.1g1.5g14g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Paprika, punainen277g71kcal2.5g12.7g1.1g5.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 323g245kcal6g49.8g0.6g3.2g
Paprikajauhe 19g59kcal2.7g3.4g2.4g6.9g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g185g129kcal14.4g16.2g0.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4187kcal389g260.2g160.8g66.2g
Valittu annoskoko2500g2094kcal194.5g130.1g80.4g33.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1047kcal97.3g65.1g40.2g16.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755