Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 363g2629kcal4.3g1.4g294.7g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g453g2537kcal36.2g167.6g190.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g906g3081kcal22.7g752.1g4.5g18.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g80kcal4g2.4g4.7g6.6g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Sokeri 308g1251kcal0g307.8g0g0g
Siirappi 254g765kcal0.3g188g0g0g
Kananmuna kuoreton 181g259kcal22.7g0.5g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g21251kcal181.8g2849.8g1025.6g49.6g
Valittu annoskoko2500g10626kcal90.9g1424.9g512.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna1250g5313kcal45.5g712.5g256.4g12.4g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785