Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 676g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g253g36kcal4.8g1g1.3g0g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g169g287kcal3.4g9g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1147kcal80.2g51.2g57.4g35.6g
Valittu annoskoko2500g573kcal40.1g25.6g28.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna1250g287kcal20.1g12.8g14.4g8.9g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026