Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai462g1710kcal23.1g147.9g115.6g9.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha578g959kcal109.8g0g57.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl16g137kcal0g0g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)173g47kcal2.3g8.3g0.3g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g462g94kcal2.8g17.6g1.4g6.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%116g324kcal33.5g2.9g19.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 347g63kcal1.9g8.7g1.4g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g347g70kcal2.1g13.2g1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6807kcal351g397.2g425.4g51.8g
Valittu annoskoko2500g3404kcal175.5g198.6g212.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1702kcal87.8g99.3g106.4g13g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249