Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha823g1366kcal156.4g0g82.3g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 360g348kcal10.8g70.5g1.2g3.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 823g242kcal4.6g43.6g1.6g15.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 206g802kcal4.4g4.5g86.4g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Juustoraaste emmental punaleima206g802kcal59.7g0g61.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 15g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.1g6.3kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7189kcal475.6g247g467.2g42.6g
Valittu annoskoko2500g3594kcal237.8g123.5g233.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1797kcal118.9g61.8g116.8g10.7g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429