Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1036g1149kcal127.4g19.7g61.1g8.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 518g392kcal9.7g79.8g1g5.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 207g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Lanttu 296g85kcal3g13.6g0.9g5.3g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 296g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3471kcal286.6g263.8g127.4g53.4g
Valittu annoskoko2500g1736kcal143.3g131.9g63.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna1250g868kcal71.7g66g31.9g13.4g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201