Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g412g589kcal51.4g1.2g42.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen748g247kcal24.7g36.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g187g655kcal22.4g132.8g3.9g5.6g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki561g617kcal140.3g2.8g5.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste213g768kcal61.8g3.6g59.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g374g599kcal29.9g15g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6964kcal661.4g387.8g320.4g11.2g
Valittu annoskoko2500g3482kcal330.7g193.9g160.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1741kcal165.4g97g80.1g2.8g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850