Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g299g1824kcal56.8g15g164.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale90g54kcal9g4.5g0.3g65.5g
Tattarijauho, Myllynparas209g712kcal27.2g141.3g3.6g11.1g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g150g538kcal25.4g70.3g11.5g23.9g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g50.8g
Vesi1495g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g168g1223kcal1.7g1.7g134g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8818kcal245.2g488.2g628.6g302.8g
Valittu annoskoko2500g4409kcal122.6g244.1g314.3g151.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2205kcal61.3g122.1g157.2g75.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365