Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g668g234kcal6.7g43.4g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g13g13kcal0.8g2.3g0.1g0g
Hunaja 5.3g18kcal0g4.3g0g0g
Nautajauheliha 15%534g1095kcal96.2g0g80.1g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 67g250kcal14.9g0g21.4g0g
Munakoiso 1002g224kcal5g31g2g25g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 67g132kcal0.9g1.2g13.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4192kcal252.4g177.2g262.6g60.4g
Valittu annoskoko2500g2096kcal126.2g88.6g131.3g30.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1048kcal63.1g44.3g65.7g15.1g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465