Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1760g508kcal17.6g80.9g5.3g31.7g
Voi, 1 tl, 5 g93g678kcal0.9g0.9g74.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g432g1468kcal8.6g13g151.1g0g
Vesi216g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5307kcal54.2g189.6g461.4g63.4g
Valittu annoskoko2500g2653kcal27.1g94.8g230.7g31.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1327kcal13.6g47.4g115.4g15.9g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458000