Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka394g43kcal4.3g4.3g0.8g3.9g
Juuriselleri 292g92kcal3.6g13.4g0.6g9g
Porkkana 353g115kcal2.2g19.6g0.7g9g
Pinaatti 189g25kcal3.1g0.8g0.6g2.5g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g293g88kcal2.6g14.9g0.6g6.7g
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g34g18kcal0.8g3.2g0g0.5g
Vesi879g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g793kcal34g117g7g65g
Valittu annoskoko2500g397kcal17g58.5g3.5g32.5g
Annoskoko puolitettuna1250g198kcal8.5g29.3g1.8g16.3g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818