Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 323g461kcal40.4g1g33.1g0g
Rypsiöljy 132g1168kcal0g0g132.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 140g1013kcal0g0.3g114.4g0g
Sokeri 250g1013kcal0g249.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g440g1682kcal7.9g411.3g1.8g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g614g245kcal3.1g61.4g3.1g3.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g176g1057kcal37g11.6g95.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g235g428kcal33.6g16.8g25.1g143.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 176g590kcal0.1g143.7g0.1g2.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15366kcal245.8g1801.8g809.6g298g
Valittu annoskoko2500g7683kcal122.9g900.9g404.8g149g
Annoskoko puolitettuna1250g3842kcal61.5g450.5g202.4g74.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255