Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 742g562kcal13.9g114.4g1.5g7.4g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g408g816kcal69.4g8.6g53g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%148g237kcal4g4g22.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3279kcal177g262.6g154g17.8g
Valittu annoskoko2500g1639kcal88.5g131.3g77g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g820kcal44.3g65.7g38.5g4.5g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395