Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)330g1430kcal71.3g12.9g122.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 991g957kcal29.8g194.1g3.2g9.8g
Omena, keskikokoinen 200g132g45kcal0.3g9.4g0.4g2.4g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g264g727kcal76.6g0.3g44.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)132g40kcal1.1g7.8g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 528g699kcal13.9g16.9g63.4g0g
Tonnikala öljyssä 122g232kcal33.1g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8258kcal452.2g482.8g490.4g24.4g
Valittu annoskoko2500g4129kcal226.1g241.4g245.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2064kcal113.1g120.7g122.6g6.1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625