Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 690g666kcal20.8g135.1g2.2g6.8g
Jauheliha, sika-nauta 690g1527kcal120.7g0g117.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)690g172kcal6.9g37.9g0g9.7g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g172g517kcal27.6g3.4g43.1g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g172g566kcal48.3g0g41.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6943kcal450.8g361g408.2g36g
Valittu annoskoko2500g3472kcal225.4g180.5g204.1g18g
Annoskoko puolitettuna1250g1736kcal112.7g90.3g102.1g9g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777