Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g921g3498kcal65.4g463g149.1g16.6g
Raparperi 606g204kcal4.2g33.3g0.6g8.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g485g921kcal12.6g25.2g87.2g0g
Kananmuna kuoreton 267g380kcal33.3g0.8g27.3g0g
Sokeri 206g836kcal0g205.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11808kcal231.6g1486.8g529g50.2g
Valittu annoskoko2500g5904kcal115.8g743.4g264.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2952kcal57.9g371.7g132.3g12.6g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355