Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 542g190kcal25g10.6g1.6g13.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1083g1841kcal106.1g80.1g119.1g0g
Paprika, punainen235g60kcal2.1g10.8g0.9g4.7g
Nuudeli, keitetty, suolaton 578g764kcal22.5g146.4g7.3g7.3g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Chili paprika punainen38g15kcal0.8g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6189kcal313g502.6g308.4g51g
Valittu annoskoko2500g3094kcal156.5g251.3g154.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1547kcal78.3g125.7g77.1g12.8g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407