Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1380g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g230g69kcal2.3g12.2g0.7g5.5g
Herne 230g158kcal11.6g21.5g0.9g7.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g459g344kcal18.8g57.4g3.7g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1262kcal70.6g196.8g11.4g40g
Valittu annoskoko2500g631kcal35.3g98.4g5.7g20g
Annoskoko puolitettuna1250g315kcal17.7g49.2g2.9g10g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436