Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 2262g1968kcal24g413.9g9g40.7g
Voi 84g613kcal1g0.3g68.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g220kcal2.1g48g2.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g45g141kcal5g27.1g3.2g12.7g
Sokeri 48g196kcal0g48.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6273kcal64.2g1075g165.8g106.8g
Valittu annoskoko2500g3137kcal32.1g537.5g82.9g53.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1568kcal16.1g268.8g41.5g26.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905