Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 49g430kcal0g0g48.6g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka69g7.6kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g798g774kcal55.9g103.7g4g46.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)868g260kcal8.7g52g1.7g8.7g
Makaroni, pasta 260g852kcal26.5g172.8g2.9g8.7g
Pinaatti 87g12kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4896kcal195g702.8g116.8g147g
Valittu annoskoko2500g2448kcal97.5g351.4g58.4g73.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1224kcal48.8g175.7g29.2g36.8g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284