Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1049g294kcal6.3g62.4g2.1g26.2g
Kesäkurpitsa736g125kcal2.9g18.4g4.4g5.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha497g825kcal94.4g0g49.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g99kcal0g0g11g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 9g28kcal0g6.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi184g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2741kcal207.2g175.4g134.6g62.8g
Valittu annoskoko2500g1371kcal103.6g87.7g67.3g31.4g
Annoskoko puolitettuna1250g685kcal51.8g43.9g33.7g15.7g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515