Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 913g363kcal31.4g37g5.5g18.2g
Sipuli 207g63kcal2.6g9.9g0.4g3.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.3g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Oliiviöljy 18g161kcal0g0g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1253kcal72.4g105.4g48.8g48g
Valittu annoskoko2500g627kcal36.2g52.7g24.4g24g
Annoskoko puolitettuna1250g313kcal18.1g26.4g12.2g12g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811