Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell451g496kcal103.7g0g9.5g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g507g86kcal9.6g10.7g1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow507g101kcal15.2g10.1g0g12.7g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%282g366kcal8.5g5.6g36.6g0.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)225g372kcal6.8g9g33.8g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g169g592kcal47.3g3.4g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4568kcal391g110g291.8g37.4g
Valittu annoskoko2500g2284kcal195.5g55g145.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1142kcal97.8g27.5g73g9.4g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515