Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g553g940kcal110.6g0g55.3g0g
Kesäkurpitsa967g165kcal3.9g24.2g5.8g6.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 276g766kcal5.5g8.3g77.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g138g415kcal35.9g2.8g29g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g28g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4858kcal318.2g111.2g347g28.4g
Valittu annoskoko2500g2429kcal159.1g55.6g173.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1215kcal79.6g27.8g86.8g7.1g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186