Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 781g2830kcal63.5g617.2g4.4g13.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 781g1308kcal216.7g0.1g48.4g0g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)22g161kcal0.2g0.2g17.9g0g
Oliiviöljy 22g197kcal0g0g22.3g0g
Valkoviini kuiva 223g153kcal0.7g1.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g89g350kcal29.5g0g25.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)34g87kcal4.4g4g6g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g279g346kcal8.4g71.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11009kcal653.8g1414.2g251g36g
Valittu annoskoko2500g5504kcal326.9g707.1g125.5g18g
Annoskoko puolitettuna1250g2752kcal163.5g353.6g62.8g9g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680