Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1001g1428kcal125.2g3g102.6g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g668g1736kcal30g23.4g180.2g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g334g397kcal10.7g13.7g33.4g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g250g463kcal65.1g1.3g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8182kcal468.4g106.6g678.4g8.4g
Valittu annoskoko2500g4091kcal234.2g53.3g339.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2046kcal117.1g26.7g169.6g2.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870