Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1563g2188kcal80.6g436.9g10.6g53.1g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g260g234kcal2.1g49.5g2.9g0g
Paprikasalaatti, Pirkka260g76kcal2.6g16.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 182g346kcal49.4g0g16.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g234g188kcal6.1g9.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6062kcal281.6g1025.4g88g106.2g
Valittu annoskoko2500g3031kcal140.8g512.7g44g53.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1516kcal70.4g256.4g22g26.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340