Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g82kcal3.9g0.5g7.2g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit822g140kcal13.2g18.1g1.6g15.6g
Parsakaali, pakaste, Apetit658g138kcal21.7g12.5g0g16.4g
Ruokakerma 5%, Valio329g214kcal4.9g13.8g16.4g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)658g461kcal72.4g16.4g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2069kcal232.2g122.6g70.2g64g
Valittu annoskoko2500g1035kcal116.1g61.3g35.1g32g
Annoskoko puolitettuna1250g517kcal58.1g30.7g17.6g16g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604