Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g822g3043kcal115.1g592.1g24.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 822g286kcal37.7g15.9g2.5g20.4g
Katkarapu pienet (pirkka)592g391kcal88.8g0g4.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g99g888kcal0g0g98.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g165g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9304kcal487.4g1231.8g260.6g46.4g
Valittu annoskoko2500g4652kcal243.7g615.9g130.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2326kcal121.9g308g65.2g11.6g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886