Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.9g29kcal0.3g6.3g0.3g0g
Canderel makeutusjauhe20g76kcal0.6g18.5g0g0g
Muna, annos 60g132g116kcal10g1.1g8g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%661g430kcal72.7g27.8g2g0g
Omena, ulkomainen kuorittu730g299kcal1.5g68.6g0.7g13.1g
Vesi198g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g132g952kcal0g0g105.8g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.344g1203kcal45.7g233.7g8.2g13.1g
Canderel makeutusjauhe37g142kcal1.1g34.5g0g0g
Muna, annos 60g212g185kcal16g1.8g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7016kcal297.2g820.8g275.6g52.6g
Valittu annoskoko2500g3508kcal148.6g410.4g137.8g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1754kcal74.3g205.2g68.9g13.2g
Arvot/100g100g140kcal5.9g16.4g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52369