Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1222g4194kcal124.6g855.6g14.7g42.8g
Voi 221g1605kcal2.6g0.9g179.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g22g69kcal2.4g13.3g1.5g6.2g
Sokeri 188g763kcal0g187.9g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.2g0.4g12.5g0g
Hiiva 55g41kcal7.3g0.6g0.2g3.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 664g420kcal19.9g31.9g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14532kcal344g2181.2g464g105.6g
Valittu annoskoko2500g7266kcal172g1090.6g232g52.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3633kcal86g545.3g116g26.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403