Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1179g249kcal14.2g40.1g2.4g24.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu94g98kcal7.5g15.4g0.6g2g
Sipuli 189g57kcal2.4g9.1g0.4g3.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa330g991kcal75.9g0g75.9g0g
Smetana142g552kcal3g3.1g59.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g94g70kcal4.2g12.2g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 472g1045kcal82.5g0g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6122kcal379.4g159.8g438.2g60g
Valittu annoskoko2500g3061kcal189.7g79.9g219.1g30g
Annoskoko puolitettuna1250g1530kcal94.9g40g109.6g15g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799