Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado739g340kcal4.4g81.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 692g234kcal14.3g29.9g1.5g17.6g
Parsa 582g90kcal7.4g7g1.2g8.7g
Ruokaöljy keskiarvo 63g556kcal0g0g62.8g0g
Hunaja 47g156kcal0.2g38.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea283g28kcal3.1g2.3g0.6g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2849kcal59.4g320.2g132.2g59.6g
Valittu annoskoko2500g1424kcal29.7g160.1g66.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna1250g712kcal14.9g80.1g33.1g14.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739