Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g31g52kcal5.5g6.7g0.4g0.3g
Persilja 105g29kcal1.4g1.2g0.2g8.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas209g586kcal39.7g0g46g0g
Bataatti, kuorittu 314g254kcal4.9g52.8g0.2g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1046g293kcal6.3g62.2g2.1g26.2g
Peruna, keskikokoinen 60g377g226kcal5.6g49g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Purjosipuli 314g72kcal5.7g7.5g0.6g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3079kcal141g368.8g100.2g112.2g
Valittu annoskoko2500g1539kcal70.5g184.4g50.1g56.1g
Annoskoko puolitettuna1250g770kcal35.3g92.2g25.1g28.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926