Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g285kcal0g0g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g823g230kcal4.9g49g1.6g20.6g
Punajuuri 1266g486kcal12.7g87.3g2.5g31.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2207kcal45g309g73g117.4g
Valittu annoskoko2500g1104kcal22.5g154.5g36.5g58.7g
Annoskoko puolitettuna1250g552kcal11.3g77.3g18.3g29.4g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937