Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 470g1612kcal47.9g328.8g5.6g16.4g
Sokeri 123g499kcal0g122.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 318g441kcal39.7g1g31.2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 145g767kcal0g0g86.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen1445g578kcal14.5g86.7g14.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7791kcal204.2g1078.4g276g50.2g
Valittu annoskoko2500g3896kcal102.1g539.2g138g25.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1948kcal51.1g269.6g69g12.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526