Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino345g1172kcal79.3g182.7g12.8g20.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g35g39kcal0.2g7.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl345g131kcal3.4g31g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.2g0g0g
Rypsiöljy 64g569kcal0g0g64.3g0g
Basilika, tuore 23g6.2kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g287g704kcal51.7g1.7g54.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g574g115kcal3.4g19g1.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 804g105kcal9g7.9g1.6g9.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5785kcal297.6g523.6g270.6g62.2g
Valittu annoskoko2500g2892kcal148.8g261.8g135.3g31.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1446kcal74.4g130.9g67.7g15.6g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565