Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 399g132kcal0g2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g996g96kcal6g13.9g1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1063g638kcal36.1g47.8g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1855kcal87.2g154.6g76.6g0.8g
Valittu annoskoko2500g928kcal43.6g77.3g38.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna1250g464kcal21.8g38.7g19.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712