Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g136g522kcal9.2g82.7g36.6g0g
Flora, vihreä 70%20g126kcal0.1g0.1g14.2g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%136g149kcal14.9g4.7g6.9g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g305g1220kcal0g305g0g0g
Porkkanaraaste 200g495g134kcal3g26.2g1g12.4g
Rypsiöljy rainbow126g1135kcal0g0g126.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu298g376kcal32.8g0.9g26.8g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)60g358kcal12.5g3.9g32.2g4.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g40kcal0.4g8.6g0.4g0g
Leivinjauhe 27g48kcal1.4g10.2g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl461g1844kcal0g461g0g0g
Vehnäjauho X-tra420g1471kcal54.6g298.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14886kcal257.8g2414.2g497.6g35g
Valittu annoskoko2500g7443kcal128.9g1207.1g248.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3722kcal64.5g603.6g124.4g8.8g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496