Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g268g75kcal1.6g16g0.5g6.7g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 18g59kcal0.1g14.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl22g199kcal0g0g22.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)447g134kcal4.5g26.8g0.9g4.5g
Nauris 179g49kcal1.8g7.5g0.5g3.4g
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Paprika, punainen268g69kcal2.4g12.3g1.1g5.4g
Sipuli 537g162kcal6.7g25.8g1.1g9.1g
Kesäkurpitsa zucchini 358g65kcal2g8.9g1.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1843kcal67.2g235.8g57.6g78.8g
Valittu annoskoko2500g922kcal33.6g117.9g28.8g39.4g
Annoskoko puolitettuna1250g461kcal16.8g59g14.4g19.7g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753