Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 12g40kcal1.8g2.3g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 783g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk448g120kcal2.7g23.7g0.9g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 381g290kcal7.2g59g0.8g3.8g
Paprika punainen 190g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g448g761kcal85g0g44.8g0g
Ketsuppi, Heinz56g58kcal0.5g13.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2765kcal202.4g236.6g98.8g46g
Valittu annoskoko2500g1383kcal101.2g118.3g49.4g23g
Annoskoko puolitettuna1250g691kcal50.6g59.2g24.7g11.5g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019