Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)630g1324kcal151.3g0g81.9g0g
Ruohosipuli 84g19kcal1.2g1.4g0.5g2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale315g1071kcal69.3g0g81.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g1050g714kcal16.8g156.5g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%420g252kcal5g11.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6761kcal487.2g339.4g372.8g4g
Valittu annoskoko2500g3380kcal243.6g169.7g186.4g2g
Annoskoko puolitettuna1250g1690kcal121.8g84.9g93.2g1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576