Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen193g64kcal6.4g9.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio193g270kcal5.4g12.5g23.1g0g
Kirjolohifilee 482g796kcal80.7g0g53g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Tomaattisose tomaattipyree 67g51kcal3g8.7g0.1g0.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g43g28kcal3.3g3.9g0.2g0g
Vesi963g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g58g9kcal0.4g1.7g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g289g173kcal4.3g37.6g0.3g2.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 96g167kcal17g0g11.1g0g
Tilli, tuore 19g5.8kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3182kcal245g157.2g176.6g13g
Valittu annoskoko2500g1591kcal122.5g78.6g88.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna1250g796kcal61.3g39.3g44.2g3.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890