Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 26g7.8kcal1g0.2g0.2g0.5g
Kalaliemikuutio 29g88kcal2.9g9.8g4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 157g120kcal7.1g20.3g0.3g1.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit655g851kcal19.6g13.1g85.1g0g
Purjosipuli262g50kcal4.7g6.3g0.5g5.5g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Tonnikala öljyssä 733g1391kcal198.8g0g66g0g
Ruokaöljy keskiarvo 37g324kcal0g0g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5860kcal474.6g130g388.2g28.8g
Valittu annoskoko2500g2930kcal237.3g65g194.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1465kcal118.7g32.5g97.1g7.2g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080