Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.9g14kcal0.8g0g1.2g0g
Sokeri 245g993kcal0g244.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl979g3327kcal19.6g29.4g342.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja979g326kcal4.9g62.6g5.9g32.3g
Marenki 294g805kcal14.9g182.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10929kcal80.4g1038.6g699.4g64.6g
Valittu annoskoko2500g5465kcal40.2g519.3g349.7g32.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2732kcal20.1g259.7g174.9g16.2g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218