Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 42g139kcal0.2g34.1g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 211g62kcal2g9.5g0.8g4g
Hapankaali 844g237kcal9g36.3g1.6g17.3g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste422g106kcal3.8g20.3g1.3g12.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen422g587kcal80.2g0g29.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g190kcal0g0g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2698kcal193.2g210.6g109g70.6g
Valittu annoskoko2500g1349kcal96.6g105.3g54.5g35.3g
Annoskoko puolitettuna1250g675kcal48.3g52.7g27.3g17.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417